Kategoriat
Yleinen

Tietoturvallinen pilvipalvelu

Tietoturva ei ole leikin asia tänä päivänä. Kuitenkin työntekijöiden arjen helpottaminen, töiden tallentaminen ja arkaluonteistenkin tiedostojen jakaminen tulisi pystyä turvallisesti mahdollistamaan. Tällöin avuksi rientävät erilaiset pilvipalvelut, jotka mahdollistavat tietoturvallisen työmateriaalien jakamisen sekä tekijöiden rajattoman yhteistyön, jopa yli maarajojen.

Pilvipalvelut osana yrityksen arkea

Pilvipalvelu tarjoaa yritykselle ajasta ja paikasta riippumattoman tavan jakaa tiedostoja sekä työstää erilaisia projekteja yhteistuumin. Tallennustilaa on myös tarjolla lähes loputtomasti, jolloin ei tarvitse huolehtia fyysisten tallennuslaitteiden kapasiteeteista. Reaaliajassa toimiva ja tallentava palvelu antaa myös avaimet nopeaan reagointiin ja mahdollistaa mutkattoman etätyöskentelyn.

Helppo käyttöönotto

Pilvipalvelut ovat kuuluisia helposta ja kustannustehokkaasta käyttöönotostaan – näin ollen niiden käyttöön siirtyminen ei vaadi kalliita laitehankintoja tai vaativia käyttökoulutuksia. Monesti palveluntarjoajat tarjoavat myös helpot käyttöohjeet, joita noudattamalla koko yrityksen henkilöstö pystyy integroimaan mahdolliset muut tietoverkot sekä omaksumaan helposti kaikki palvelun tarjoamat muut mahdollisuudet. Ainoa pakollinen investointi onkin toimiva nettiyhteys, joka nyt luonnollisesti löytyykin jo kaikilta yrityksiltä.